Αιφνιδιαστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική! Έπιασαν «τροφοδότες» του «επαναστατικού ταμείου»

Μπαράζ συλλήψεων τα ξημερώματα από την Αντιτρομοκρατική – Συνελήφθησαν 14 άτομα που φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα από ληστείες το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο” – Τα κατέθεταν σε λογαριασμό προσώπου που πρόσφατα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο – Δεν αποκλείεται τα λεφτά για το «επαναστατικό ταμείο” να μαζεύονταν ακόμα και με έρανο

Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση τα ξημερώματα της Τρίτης (08.05.2018) η Αντιτρομοκρατική πέρασε χειροπέδες σε 14 άτομα που φέρονται να «τροφοδοτούσαν» το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο». Τα 14 εντάλματα σύλληψης είχε εκδώσει ο ειδικός εφέτης ανακριτής και η επιχείρηση έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Ανάμεσα στους 14 συλληφθέντες είναι 13 Έλληνες και ένας Αλβανός. Οι 11 είναι άνδρες και οι τρεις γυναίκες. Όλοι τους κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Η Αντιτρομοκρατική «έσπασε» το «επαναστατικό ταμείο»

Η μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι 14 συλληφθέντες φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα το «επαναστατικό ταμείο». Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα από τα χρήματα προέρχονταν από ληστείες και οι καταθέσεις γίνονταν σε λογαριασμό προσώπου που πρόσφατα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και επίθεση κατά πολιτικού προσώπου.

Ο λογαριασμός αυτός είχε ανοιχτεί με άλλο όνομα από το πραγματικό του συγκεκριμένου προσώπου και με πλαστά στοιχεία.

Οι αρχές αναζητούν τώρα τη διαδρομή του χρήματος, από τους συλληφθέντες έως το «επαναστατικό ταμείο». Οι καταθέσεις ήταν είτε μικροποσά είτε μεγαλύτερα. Όπως φαίνεται από την κίνηση του λογαριασμού, τα χρήματα διατίθονταν σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αντιτροκρατική είναι αν τα χρήματα του «επαναστατικού ταμείου» προέρχονταν από ληστείες τραπεζών. Δεν έχει αποκλειστεί όμως το ενδεχόμενο να γινόταν ακόμα και έρανος! Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση