Δημοσκόπηση: Κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Οι δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν μετά τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική – Κάτω από το 15% κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα – Πού καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά

Πολύ ανησυχητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα αποτελέσματα δύο (κρυφών) δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από τις δύο έρευνες είναι ότι για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να κινείται κάτω από το 15%.

Συγκεκριμένα και με βάση τα στοιχεία των γκάλοπ που διεξήχθησαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό σε πανελλήνια κλίμακα λίγο πάνω από το 12%.

Στις περιοχές, δε, που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, η απήχηση του κυβερνώντος κόμματος κινείται σε μονοψήφια ποσοστά και συγκεκριμένα στην Ανατολική Αττική η δυναμική του δεν ξεπερνά ποσοστό 9%.

Η μία εκ των δύο δημοσκοπήσεων διενεργήθηκε για λογαριασμό ξένης πρεσβείας, η οποία έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για τις εγχώριες εξελίξεις. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση