Δ. Ελλάδα: Στο εδώλιο άνδρας που εκβίαζε Δήμαρχο για 50.000 ευρώ

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος είχε εκβιάσει Δήμαρχο της Αχαΐας και μάλιστα του ζητούσε εκείνη την εποχή 50.000 ευρώ για λόγο… που μόνο εκείνος ήξερε!

Ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να του κάνει μήνυση και η δίκη εκκρεμεί! Ωστόσο φαίνεται πως από τότε και παρά την δίωξη που του είχε ασκηθεί… δεν έχει ηρεμήσει! Πολίτες κατήγγειλαν στον «Κόσμο» πως ο συγκεκριμένος άνδρας… συνεχίζει τους εκβιασμούς, αυτή την φορά όχι στον Δήμαρχο αλλά σε άλλους «επώνυμους» της περιοχής. «Χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, και βγαίνει «επωνύμως» μπροστά και ισχυρίζεται διάφορα. Είναι φανερό πως σκοπός του είναι να του στείλει μήνυμα ο θιγόμενος και τότε… να τον εκβιάσει!

Το γεγονός συζητείται έντονα στους κύκλους και στο περιβάλλον γνωστών αχαιών. «Ενοχλεί τον κόσμο. Ηδη μάλιστα ορισμένοι σκέπτονται να απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές και στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αντιμετωπίσουν νόμιμα την κατάσταση και να έχουν στοιχεία για τις κατηγορίες στις οποίες θα προβούν.

Ενημερωμένος φαίνεται πως είναι και ο Δήμαρχος, από συμπολίτες του, που συνεχίζουν να δέχονται οχλήσεις και εκβιασμούς από τον συγκεκριμένο άνδρα. Όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα θα καθίσει στο εδώλιο και για άλλες κατηγορίες. Πηγή

Κοινοποίηση