«Κωλοτούμπα» που θα ζήλευε και ο… Τσίπρας! Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα

Ειδικότερα, ο ίδιος διευκρίνισε σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1: «Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα». Απλώς, όπως επανέλαβε, μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος, και εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Από το «ξέσπασμά» του την Πέμπτη και τα περί παραίτησης στα… δεν παραιτούμαι τώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κάνοντας «στροφή» 180 μοιρών.

Το γεγονός που φέρεται να… έβγαλε από τα ρούχα του τον Βασίλη Λεβέντη είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, καθώς δηλώνει κάθετα αντίθετος. Με αφορμή την υπογραφή και κύρωσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στην περίπτωση που το υπογράψει ο κύριος Παυλόπουλος, κάτι που ο ίδιος τονίζει πως δεν πιστεύει πως θα γίνει, τότε και αυτός θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραίτησης, καθώς όπως δηλώνει «δεν θέλει να είναι μέρος μιας βουλής αθέων». Πηγή

Κοινοποίηση