ΝΔ: Υπουργοί έλαβαν παράνομα φακέλους υποψηφίων από το ΑΣΕΠ

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη «αρνείται να μας πει ποιοι είναι οι 4 υπουργοί που παρανόμως ζήτησαν και έλαβαν φακέλους υποψηφίων από το ΑΣΕΠ» για τις προσλήψεις γραμματέων στα υπουργεία, καταγγέλλει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς.

«Η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει επανειλημμένως αρνηθεί να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε θέσει αναφορικά με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τις προκηρύξεις γραμματέων στα Υπουργεία. Μεθοδεύσεις οι οποίες οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ζητήσει την επαναπροκήρυξη 22 θέσεων λόγω της διαβλητής διαδικασίας που ακολουθήθηκε» δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς.

»Μεταξύ άλλων, η κ. Γεροβασίλη αρνείται -παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας- να μας πει ποιοι είναι οι 4 υπουργοί που παρανόμως ζήτησαν και έλαβαν τους φακέλους των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ. Για αυτό και επανερχόμαστε με νέα επίκαιρη ερώτηση ζητώντας από την Υπουργό να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην Κυβέρνηση». Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση