Πάτρα: Καταδρομικές επιθέσεις ετοιμάζει ο Ρουβίκωνας

Έτοιμος να αρχίσει τα «ντου» και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας είναι ο Ρουβίκωνας, κάνοντας μάλιστα και επιθέσεις… κατά παραγγελία.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του «Ελεύθερου Τύπου», ο Ρουβίκωνας τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει στα Εξάρχεια μία διαδικασία… στρατολόγησης αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια συνελεύσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναμένεται να ακολουθηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το μοτίβο του «ΚΕΠ των Εξαρχείων», έτσι ώστε να ενημερώνονται πρώτα οι αντιεξουσιαστές λόγου χάρη για κατασχέσεις ή διακοπές ρεύματος ΔΕΗ ευπαθών ατόμων και εν συνεχεία να κάνουν καταδρομικές επιθέσεις.

«Αρκετοί δυσαρεστημένοι πολίτες όπως πηγαίνουν στα Εξάρχεια και ενημερώνουν τον Ρουβίκωνα για κάποια άδικη απόλυση παραδείγματος χάρη ή για κάποια διακοπή ρεύματος, για να επέμβουν, αντίστοιχα μπορεί να γίνει αυτό και σε διάφορα σημεία της Ελλάδας», λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δίκτυο μέχρι στιγμής αφορά πόλεις όπως τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη την Πάτρα και άλλες ούτως ώστε να αυξηθεί η δράση του Ρουβίκωνα.

«Οι αντιεξουσιαστές θέλουν να ενεργοποιήσουν τα άτομα του κινήματός τους και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, αν όχι για να κάνουν καταδρομικές επιθέσεις- τότε σίγουρα για να πετούν τρικάκια, ή μπογιές σε στόχους είτε για να κάνουν παρεμβάσεις σε ΔΟΥ αλλά και σε ΔΕΗ. Οι αρχές σε άλλες πόλεις είναι σε επαγρύπνηση για αυτό το ενδεχόμενο και πρόκειται να είναι έτοιμοι αν και όταν αυτό συμβεί», προσθέτουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση