Πρώτες πιστώσεις κτηνοτρόφων για γενετικούς πόρους

Με συνολικό ποσό 11.848,88 ευρώ και κτηνοτρόφους μέλη τριών συνεταιρισμών ξεκινούν οι πιστώσεις για τη δράση 10.2.1 γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών, οι πρώτες ενισχύσεις καταβάλλονται την Πέμπτη 2 Αυγούστου και αφορούν δικαιούχους της Ένωσης Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Προβατοτρόφων Αναπαραγωγής Φριζάρτα Άρτας και του Αγροτικού Αγελαδοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας-Πρέβεζας.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 02.08.2018 ξεκινάει η καταβολή ενίσχυσης για τους δικαιούχους της δράσης 10.2.1 Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία. Οι πρώτες πληρωμές αφορούν παρτίδες για τους δικαιούχους της Ένωσης Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Προβατοτρόφων Αναπαραγωγής Φριζάρτα Άρτας και του Αγροτικού Αγελαδοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας-Πρέβεζας και το συνολικό ποσό πληρωμής ανέρχεται σε 11.848,88 ευρώ.

Οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα συνεχίσουν να καταβάλουν τις ενισχύσεις για την εν λόγω δράση στο άμεσο επόμενο διάστημα σε ρυθμό ανάλογο με τον ρυθμό αποστολής των αιτημάτων πληρωμής και των απαραίτητων παραστατικών των εμπλεκόμενων φορέων. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση