Τι είπε ο 35χρονος κτηνοτρόφος στους αστυνομικούς για την εξαφάνισή του

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος Ηλίας Ντρίκος, ο οποίος επέστρεψε μόνος του το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του έπειτα από δύο εβδομάδες εξαφάνισης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών για προληπτικούς λόγους, και στη συνέχεια μετέβη στο Α.Τ Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, θέλησε οικειοθελώς να μείνει μόνος για προσωπικούς του λόγους, καθώς αισθανόταν πιεσμένος.

Κατά το διάστημα της εξαφάνισής του κάποια στιγμή, όπως εξομολογήθηκε στις Αρχές, σκέφτηκε να επιστρέψει, αλλά το αίσθημα της ντροπής ήταν εκείνο που τον εμπόδιζε.

Με τις ημέρες όμως να περνούν και την επιβίωσή του στην ορεινή περιοχή να γίνεται δύσκολη, αλλά και την αγάπη του για τους οικείους του να τον φορτίζει συναισθηματικά, πήρε τελικώς χθες το πρωί την απόφαση να επιστρέψει στην οικία του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 35χρονος κτηνοτρόφος, η συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει καθώς έχει αποκλειστεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Πηγή

Κοινοποίηση