Τον πυροβόλησε από πίσω – Νέα στοιχεία για τη δολοφονική συμπλοκή στην Πάτρα

Σε «φίλια» πυρά αποδίδει σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία, το θάνατο του 20χρονου μετανάστη στο χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, στη διάρκεια συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών που διαβιούν στα κλειστά βιομηχανοστάσια της παραλιακής.

Δράστης φέρεται να είναι – όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει στα χέρια της η ασφάλεια της Πάτρας – ένας ομοεθνής του 20χρονου, ο οποίος την ώρα που ξεκινά η συμπλοκή φαίνεται να πυροβολεί από πίσω του και η σφαίρα να βρίσκει τον άτυχο μετανάστη στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στη συνέχεια το θύμα φαίνεται να πέφτει πάνω στον δράστη, ο οποίος τρέπεται σε φυγή και σε άλλο σημείο του βίντεο εμφανίζεται να κατευθύνεται σε σημείο όπου προσπαθεί να αφαιρέσει τα αίματα από πάνω του.

Σύμφωνα με το patrastimes, ο δράστης είναι ψηλά την «ιεραρχία» της ομάδας των μεταναστών που ζουν στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, γι’ αυτό και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. ο φερόμενος ως δράστης έχει αναχωρήσει από την περιοχή. Έφυγε λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του συμπατριώτη του, ενώ το μόνο στοιχείο που υπάρχει ως προς την πιθανή αναγνώρισή του είναι ο σωματότυπός του, όπως αυτός φαίνεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα, που υπάρχει στο κτίριο του πολιτιστικού Οργανισμού. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση