Δ. Ελλάδα: Μαχαίρωσαν νεαρό που έκανε ελεύθερο κάμπινγκ

«Εφιάλτης αποδείχθηκε το ελεύθερο κάμπινγκ  για έναν νεαρό, τον οποίο άγνωστοι τραυμάτισαν με μαχαίρι, μέσα στο αντίσκηνό του, το οποίο είχε στήσει σε ερημικό σημείο, στην περιοχή Γλύφα, στο Βαρθολομιό Ηλείας.

Όπως είπε εκ των υστέρων, ο Γερμανός τουρίστας, χρειάστηκε να περπατήσει για τουλάχιστον 4 χιλιόμετρα, αιμόφυρτος, μέχρι να μπορέσει να βρει βοήθεια.

Όταν μετά από αγωνιώδη διαδρομή, στην ερημική περιοχή, μαχαιρωμένος ο 22χρονος συνάντησε κάποιον ντόπιο, του διηγήθηκε ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει στο αντίσκηνό του ενώ κοιμόταν, τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι.

Όπως περιέγραψε και διαπίστωσαν αργότερα οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία, για λίγα εκατοστά το μαχαίρι των δραστών θα του είχε χτυπήσει την κεντρική αρτηρία, προκαλώντας του ίσως και τον θάνατο, δεδομένου ότι βρισκόταν μόνος σε ερημική περιοχή και δίχως κινητό.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν τους δράστες, οι ληστές τον άφησαν αιμόφυρτο και φεύγοντας του άρπαξαν όσα χρήματα είχε και το κινητό του τηλέφωνο, στερώντας του την ευχέρεια να ειδοποιήσει άμεσα κάποιον για την επίθεση. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση