Πάτρα: Λιμοκτονούσε με τα παιδιά της, σχολίασε στη σελίδα του Τσίπρα… και κατέληξε στην Ψυχιατρική!

Συναγερμός σήμανε στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. όταν ενημερώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για άτομο που εκδήλωσε την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του μέσω ανάρτησής του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της Δίωξης έφτασαν στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά «ίχνη» και βρήκαν εκεί μια γυναίκα και δύο παιδιά.

Η γυναίκα η οποία έχει σπουδάσει βιολογία αλλά είναι άνεργη μίλησε στον «Κόσμο» και εκμυστηρεύθηκε όλα όσα της είχαν συμβεί:

«Με πρησμένη κοιλιά έξι μέρες ήμουν. Δεν είχαμε να φάμε. Δεν μου δίνουν πλέον το επίδομα από το ΚΕΑ γιατί είχα εργαστεί στον Δήμο συμβασιούχος για 8 μήνες. Και ζητούσα μία δουλειά. Εκείνο το βράδυ ήμουν σε απόγνωση. Τα δύο μου μεγάλα παιδιά δίνουν πανελλαδικές και εγώ έγραψα δημόσια στην σελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο διαδίκτυο. Ηθελα να διαβάσουν στην Αθήνα το πρόβλημά μου. Να σκεφθείτε ότι έπρεπε να κάνουν τα παιδιά μου κάποια χαρτιά για τις στρατιωτικές σχολές στις οποίες θέλουν να εισαχθούν και δεν είχα χρήματα να τα στείλω με το ταχυδρομείο. Ο σύζυγός μου βρίσκεται στο χωριό ασχολείται με πρόβατα. Δεν έχουμε ούτε να φάμε».

Οπως μας είπε η 52χρονη γυναίκα, στην σελίδα του πρωθυπουργού ανέφερε και την λέξη «αυτοκτονία», όχι ότι θα έπραττε κάτι τέτοιο, αλλά ως μορφή «ξεσπάσματος» για να δείξει ότι όλη η οικογένεια είναι σε απόγνωση.

Το γράμμα – παρέμβαση στην σελίδα του πρωθυπουργού αναρτήθηκε διαδικτυακά στις 3 τα ξημερώματα και λίγες ώρες αργότερα 3 αστυνομικοί ήσαν στο σπίτι της. Της είπαν να «στείλει τα παιδιά στο δωμάτιό τους», την πήραν και την μετέφεραν στην Ασφάλεια για κατάθεση.

«Αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα πήγαινα τα παιδιά μου σε Ιδρυμα και θα άφηνα σημείωμα ότι αυτοκτονώ γιατί λιμοκτονώ. Δεν θα έγραφα στον Τσίπρα» τους είπε. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να βεβαιώσει το θέμα ο σύζυγός της ο οποίος ειδοποιήθηκε, έφθασε από το χωριό και διαβεβαίωσε πως υπογράφει για να πάρει την γυναίκα του η οποία δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα που θα την οδηγούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως μας είπε η ίδια, ο Αστυνομικός επέμενε και ζήτησε ψυχιατρική εξέταση. Την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρίου και εκεί τους εξήγησε πως έκανε ότι έκανε και πως είχε φθάσει σε απόγνωση γιατί τα παιδιά της… είχαν  να φάνε μέρες.

«Εσύ αν σου συνέβαιναν όλα αυτά θα χοροπήδαγες; Φυσικά και θα ήσουν χάλια» είπε στην γιατρό. Μία άλλη γιατρός ζήτησε να κρατηθεί η γυναικα στην Ψυχιατρική 2-3 ημέρες για να γίνουν όλες οι εξετάσεις και πιθανόν να της χορηγηθούν φάρμακα! Και ο σύζυγος αντέδρασε, απείλησαν ότι θα καλέσουν τα κανάλια και ότι θα εξιστορήσουν πως «κατέληξε στην Ψυχιατρική μία γυναίκα σε απόγνωση που έγραψε στον πρωθυπουργό» και τότε την άφησαν!

Όπως δήλωσε και ο σύζυγός της, όντως είχε γίνει η αναφορά διαδίκτυο, όμως, ήταν υπό τύπου σχολιασμού για την άδικη και κακή οικονομική κατάσταση που έχει πλήξει όλες τις οικογένειες. Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση