Χαρίτσης για 3Κ: Τάχιστα τα οριστικά αποτελέσματα (ηχητικό)

Άμεσα και τάχιστα αναμένεται να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 για την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» με το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρίτσης ανέφερε: «Όπως γνωρίζεται το υπουργείο εσωτερικών εδώ και πολλούς μήνες έχει παρασχεθεί κάθε βοήθεια. Αναμένουμε από το ΑΣΕΠ τις σχετικές διαδικασίες για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. Πιστεύουμε ότι τάχιστα και πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικοί πίνακες, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να πιάσουν δουλειά και να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι πρόκειται για τη «μεγαλύτερη προκήρυξη που έχει βγει ποτέ. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε να διασταυρωθούν στοιχεία. Το ΑΣΕΠ έχει μεγάλο φόρτο λόγω των πολλών προκηρύξεων για προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα» ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσης αλλά με νόημα πρόσθεσε: «Όλα αυτά είναι αντιληπτά και κατανοητά έχουμε συζητήσει και με το ΑΣΕΠ. Όμως για την κυβέρνηση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και πολύ σύντομα θα εκδοθούν τα τελικά οριστικά αποτελέσματα».

Ο ίδιος επίσης πρόσθεσε ότι το ΥΠΕΣ φρόντισε με νομοθετική ρύθμιση να «εξαιρέσουμε τις σχετικές διαδικασίες για τις προσλήψεις της συγκεκριμένης προκήρυξης από τις προεκλογικές απαγορεύσεις ώστε τις επόμενες μέρες να γίνουν οι προσλήψεις σε όλους τους δήμους για να συνεχίσουν τη βασικότερη λειτουργία τους που είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων».

Χαρίτσης Αθήνα 9,84

Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Κοινοποίηση