Έρχονται 15.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ

Οι προσλήψεις αυτές αλλάζουν τα πάντα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γίνονται στην πλειονότητα τους ημιεπαγγελματικός στρατός και αναδιοργανώνονται πλήρως.

Στα νέα πλοία που πρόκειται να προμηθευτεί το Ναυτικό, η πλειονότητα των ανδρών και γυναικών που θα υπηρετήσει εκεί θα είναι εφεξής επαγγελματίες.

Το ίδιο θα συμβεί στα υποβρύχια, στις πυραυλακάτους, στα τεθωρακισμένα και όπου αλλού υπάρξει ανάγκη με στόχο να περιοριστεί το δημογραφικό χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Εκεί όμως που δίνεται περισσότερη σημασία είναι στην αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα των Ειδικών Δυνάμεων κατά τα αμερικανικά πρότυπα.

Αιτήσεις έως 7/8 για 100 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων ΕΠΟΠ, ανδρών και γυναικών ειδικότητας βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό για τις εξειδικεύσεις του παραρτήματος «Α» της παρούσας, στο οποίο αναφέρεται ό αριθμός των θέσεων ανά εξειδίκευση και οι αντίστοιχες γραμματικές γνώσεις που απαιτούνται.

Οι επαγγελματίες Οπλίτες πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα:

  • Να έχουν την ελληνικ΄ή ιθαγένεια
  • Να έχουν συμπληρώσει το 180ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξης στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες 11-94 έως 31-12-2002). Οι υπηρετούντες ως οπλίτες βραχείας ανακατάταξης να μην έχουν υπερβεί το 31 έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξή στους ως Επαγγελματίες Οπλίτες.
  • Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60 μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες
  • Να έχουν γραμματικές γνώσεις
  • Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης ή δεύτερης, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατεύσιμων
  • Να έχουν, όσοι ήδη υπηρετούν, θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 7/8/2021


ενεργό link

Γίνετε μέλος στην ομάδα «ΑΣΕΠ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ» για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες θέσεις εργασίας

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Πηγή

Κοινοποιήστε το άρθρο